fbpx

Makulaku – se iloisempi lakumaku

Makulakulla Porvoossa on valmistettu lakritsituotteita vuodesta 1994 alkaen. Valikoimissamme on perinteistä mustaa lakritsia sekä monenkirjavaa täytteellistä ja kuorrutettua lakritsia. Tuotteiston vahvuus on monipuolinen makumaailmamme, jota kehitämme jatkuvasti kuluttajien mieltymysten mukaiseksi saamamme palautteen mukaisesti.

Lakritsiosaaminen ja tuotekehitys ovat Makulakun ehdottomia vahvuuksia. Vuonna 1997 Makulaku toi kansainvälisille markkinoille ensimmäisenä mustan luomulakritsin ja vuonna 2011 sarjaa laajennettiin täytteellisillä luomulakritsoilla myöskin ensimmäisenä alalla.

Makulakulla tehdään tuotteita yhdessä asiakkaiden kanssa kuluttajien tarpeisiin. Private label – ja irtomakeisosaamisemme on vahvaa. Pakkaamme joustavasti tuotteet monenlaisten vaatimusten mukaisesti. Tuotantomme on tehokas ja olemme investoineet uusimpaan lakritsinvalmistusteknologiaan vuonna 2016. Osaamisemme alalta on huipputasoa ja olemme BRC- sekä luomusertifioituja. Yli puolet liikevaihdostamme tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

Tuotteidemme ja palvelumme laatu ovat kaiken työmme perusta. Meille on kunnia-asia, että Makulakun tuotteisto on aina ensiluokkaista. Käytämme korkealuokkaisia, tutkittuja ja luonnollisia raaka-aineita, jotka on valittu yhdessä pitkäaikaisten toimittajiemme kanssa. Toimimme vastuullisesti sekä ympäristöystävällisesti.

Jatkuvan kehittämisen myötä pyrimme tarjoamaan entistäkin parempaa palvelua kaupalle ja nautinnollisia hetkiä kuluttajille.

Makulaku Lakritsa kuuluu Makua Foods Oy konserniin.

Makulakun historiaa – 25 vuotta jatkuvaa kehittymistä

1994

Makulaku perustettiin Porvoossa. Perinteisen mustan lakritsin valmistus aloitettiin patakeittolinjalla.

1997

Luomulakritsin valmistus aloitettiin ja vienti käynnistettiin.

2000

Tuotanto laajentui uudella linjastolla ja ”metrilakun” valmistus aloitettiin – uudet värit ja makuvaihtoehdot tulivat markkinoille.

2006

Investoitiin tietojärjestelmään sekä saatiin ISO 9001 -sertifikaatti.

2011

Luomutäytelakritsin valmistus aloitettiin ja uusi moderni ympäristöystävällinen tehdasrakennus valmistui.

2014

Makulaku tuli Makua Foodsin omistukseen. Porvoon Herkku ja Runebergin Makeistukku liitettiin mukaan Makulakuun.

2016

Kolmas lakritsilinjainvestointi tehtiin, tuotevalikoima laajentui patukoihin ja kapasiteetti kasvoi. Käynnistettiin panostus vientiin ja Makulakun brändituotteisiin.

2017

FSSC 22000 elintarviketurvallisuusjärjestelmä sertifioitiin.

2018

Tuotanto ylitti 2,5 miljoonaa kiloa.

Cart
  • No products in the cart.