fbpx
maalis 11

Porvoon Herkku – Suomen ainoa Tuore Laku -palvelukonsepti

Porvoon Herkku Tuore Laku

Porvoon Herkku on Makulakun valmistama tuorelakritsituoteperhe ja palvelukonsepti. Palvelukonsepti syntyi lähes 20 vuotta sitten saaden mallinsa tuorerinkelien autosta myynnistä. Porvoon Herkun iloisen värikäs ja maukas lakritsivalikoima tarjoillaan Makulakun Porvoon tehtaalta suoraan tuoreena myyntitelineisiin. Porvoon Herkku on pehmeää ja herkullista tuorelakua lakritsin ystäville.

Annamme Porvoon Herkku -lakritseille 100% Tuore Laku -lupauksen

Värejä, makuja ja perinteitä

Porvoon Herkun lakritsia valmistetaan perinteitä kunnioittaen ja uutta oivaltaen. Luomme iloisen värikkäitä ja maistuvia lakumakuja luontaisista raaka-aineista. Tuore ja laaja valikoimamme on palvelukonseptimme ydin. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja tuomme valikoimaan kolme kertaa vuodessa uutuuksia. Lakritsin tuoreuden varmistaa Herkkumestarimme, joka huolehtii Porvoon Herkun esillelaitosta myyntipisteissä sekä tehtaan työryhmä, joka varmistaa tuoreiden tuotteiden saatavuuden.

Impulssi lisämyyntiä

Porvoon Herkun lakritsia on myynnissä tällä hetkellä Suomessa ja Ruotsissa lähes 1500 myyntipisteessä. Palvelukonseptimme, lakritsin tuoreus, erilaiset maut ja värit ovat asiakkaittemme mielestä tekijöitä, jotka aidosti lisäävät tuoteryhmän myyntiä ja nostavat keskiostoa. Porvoon Herkun lakritsin hinnoittelu takaa myös hyvän myyntituoton. Herkkumestarimme varmistaa  lakritsin kierron ja esillelaiton myyntipisteissä. Haluamme kehittää konseptiamme jatkuvasti. Herkkumestarimme toimii tässä suorana linkkinä asiakkaan ja tehtaan välillä huomioiden menekin vaihtelut ja kierron eri myyntipisteissä.

Tuore Laku lupauksemme

Lakritsimme valmistetaan Porvoossa. Annamme tehdaslinjalta tulleen Porvoon Herkun lakritsin maustua ja kypsyä hetken ennen toimitusta. Tämän jälkeen Herkkumestarimme toimittaa myyntipisteisiin tuoretta ja maukasta lakritsia suoraan tehtaalta. Hän huolehtii myyntitelineiden täytöstä ja -tuoreuttamisesta sekä varmistaa, että ne ovat impulssiostoille sopivassa paikassa. Herkkumestarimme toteuttaa asiakkaiden kanssa yksilöllistä valikoimaa ja pitää huolen tuoreen lakritsin saatavuudesta.

Tuore Laku lupauksemme

  • Suunnittelemme asiakaskohtaisen valikoiman
  • Toimitamme tuoretta lakritsia suoraan tehtaalta
  • Huolehdimme myyntitelineiden täytöstä
  • Tuoreutamme myyntitelineet säännöllisesti
  • Kuuntelemme asiakkaita ja toimimme proaktiivisesti
  • Tuomme uutuuksia säännöllisesti valikoimaan