fbpx

Tilaa Suomen syödyin Metrilaku nyt suoraan tehtaalta!

Koko kansan rakastamaa Makulakun Metrilakua myydään yleisötapahtumissa, messuilla ja markkinoilla kautta Suomen. Makulaku on valmistanut aitoa ja perinteistä metrilakua Porvoon tehtaallaan jo lähes kolmekymmentä vuotta. Vuosien saatossa olemme tuotekehittäneet kymmeniä eri metrilakumaku ja -väriyhdistelmiä, joista kuluttajat ovat löytäneet kestosuosikkinsa ja päässeet maistamaan uusia mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Valikoimamme on kattava ja siihen kuuluvat täyte-, kierre-, kuorrutetut-, musta- ja värilliset lakut useilla eri makuvaihtoehdoilla.

Kesän 2023 uutuudet ja valikoimaan palaavat suosikit

Kysy uutuusvalikoimasta myyntiedustajiltamme tilausta tehdessä! 

Metrilaku valmistetaan perinteitä kunnioittaen ja uutta oivaltaen Porvoon tehtaassamme. Luomme iloisen värikkäitä ja maistuvia lakumakuja luontaisista raaka-aineista ja kaikki tuotteemme ovat palmuöljyttömiä. Tuore ja laaja valikoimamme on palvelumme ydin. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja tuomme säännöllisesti valikoimaamme kausi uutuuksia.
Lakritsin tuoreus, erilaiset maut ja värit ovat asiakkaittemme mielestä tekijöitä, jotka aidosti lisäävät metrilakujen myyntiä ja nostavat keskiostoa tapahtumissa. Haluamme kehittää tuoteperhettä ja palveluamme jatkuvasti, siksi asiakkaiden kanssa käytävä vuoropuhelu on meille tärkeää. Tarjoamme Makulaku Metrilaku tapahtumamyyjille myös kattavan koulutuspaketin.

Makulakun Metrilakuja myy tehtaan oma myyntiyhtiö Impuls Tukku Oy. Iloisen värikkäät ja maukkaat Metrilakut toimite-taan tuoreena tapahtumamyyjille Impuls Tukun varastosta Jyväskylästä.

Suomen syödyin Metrilaku

Makulakun Metrilakun ilme uusiutui vuonna 2022

Tapahtumamyyntipisteisiin on saatavilla päivitettyjä myyntimateriaaleja:

Metrilaku myyntierät

Toimitamme metrilakuja joustavasti joko yksittäisinä myyntilaatikkoina,
kuljetuslaatikkoina tai lavoittain.

Myyntilaatikko

140kpl metrilakuja

Kuljetuslaatikko

4 myyntilaatikkoa / maku

Eurolava

15 kuljetuslaatikkoa

Metrilakut myy

Impuls Tukku Oy

Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä
www.impulstukku.fi

Tom Söderdahl

Ota yhteyttä

Lataa Metrilaku-kuvasto

Tilaa Metrilaku-kuvasto postilla toimitettuna

Lataa Metrilaku-kuvasto